Nieuwsbrief

 

Eldad Kisch

"Profiling"
Lees zijn column
 
Geef het andere Israël moed

Lees verslag 2016

Klik hier

 
 

Denk niet

'ik kan niets doen'

Klik hier

 

Steun ons

Direct doneren aan vredesgroepen

Steun de vredesgroepen in Israël direct! SIVMO zorgt dat het hele bedrag dat u schenkt snel ten goede komt aan groepen die het geld op dat moment het meest nodig hebben.

 

Overmaking per bankrekening

t.n.v. SIVMO, bankrekening NL06 INGB 0006181625 o.v.v. vredesgroepen algemeen.

Het is ook mogelijk dat u uw gift voor een specifieke vredes- of mensenrechtengroep bestemt, per bankrekening t.n.v. SIVMO NL06 INGB 0006181625 o.v.v. naam vredesgroep.


Overmaking via iDEAL

U kunt via iDEAL gemakkelijk geld doneren aan een vredesgroep. In het uitklapvenster kunt u een keuze maken voor vredesgroepen algemeen of een specifieke groep. Nadat u hiernaast een bedrag heeft ingevuld en op doneren heeft geklikt wordt u doorgelinkt naar uw vertrouwde online bankieromgeving.

iDEAL Logo

Voor meer informatie over wat de organisaties precies doen ga naar overzicht van onze groepen.

Het is ook mogelijk om voor een specifieke vredes- of mensenrechtengroep geld te bestemmen. Zie overzicht van onze groepen.

 

Overmaking per bankrekening [giro bestaat niet meer]

t.n.v. SIVMO NL06 INGB 0006181625 o.v.v. naam vredesgroep

 

Doneren aan SIVMO zelf

Met een donatie aan SIVMO maakt u mogelijk dat wij ons werk in Nederland voortzetten. Denk aan het organiseren van steun voor de groepen, bekendheid geven aan hun ideeën en activiteiten, leggen  van contacten tussen de groepen en de Nederlandse politiek, joodse, kerkelijke en andere organisaties, met media en met u, donateurs.

 

Overmaking per bankrekening

t.n.v. SIVMO, bankrekening NL06 INGB 0006181625 o.v.v. donatie SIVMO

 

Overmaking via iDEAL

U kunt via iDEAL gemakkelijk geld doneren aan SIVMO. Nadat u hiernaast een bedrag heeft ingevuld, wordt u doorgelinkt naar uw vertrouwde online bankieromgeving.

iDEAL Logo


Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het nieuws over de groepen die we met uw hulp steunen en attenderen we u op de nieuwe achtergrondverhalen en columns. Vul in het onderstaand veld uw e-mailadres in en druk op 'verstuur'.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief