Nieuwsbrief

 

Eldad Kisch

"Profiling"
Lees zijn column
 
Geef het andere Israël moed

Lees verslag 2016

Klik hier

 
 

Denk niet

'ik kan niets doen'

Klik hier

 

De Brug

Nieuwsbrief 30 april 2019

-Brugredacteur Rick Meulensteen sprak met documentairemaker Esther Hertog over het meest recente rapport van Breaking the Silence, waaruit bleek hoe nauw de banden zijn die IDF-soldaten onderhouden met kolonistenfamilies in Hebron. Lees het interview hier.
-Nu de verkiezingsuitslag bekend is, maakt publicist en Midden-Oostenkenner Maarten Jan Hijmans de balans op. Lees zijn analyse hier.
-Ons verlies, de column van Eldad Kisch leest u hier.

Eerdere nummers

De Brug gaat digitaal

Afgelopen december ontvingen onze abonnees het laatste papieren nummer van De Brug. Het maken van een tijdschrift brengt hoge kosten met zich mee en wij willen het geld zoveel mogelijk ten goede te laten komen aan de vredes- en mensenrechtengroepen.
De Brug gaat verder als een digitaal magazine, zo kunnen we ook in de toekomst garanderen dat een zo groot mogelijk deel van uw donaties wordt besteed aan het werk van de SIVMO-groepen. De redactie van De Brug en de auteurs gaan door met het schrijven van verhalen en artikelen die binnenkort op onze vernieuwde site te lezen zullen zijn. Vanaf nu houden we u via onze nieuwsbrief op de hoogte van het nieuws over de groepen die we met uw hulp steunen en attenderen we u op de nieuwe achtergrondverhalen en columns.
Vul in het onderstaand veld uw e-mailadres in en druk op 'verstuur'.


Aanmelden nieuwsbrief